Sunday, January 24, 2010

Kuradi kuradi külm on

Palju õnne! Nüüd siis külmusid seinas nii külma-kui soojaveetoru. Igatalvine nali - isegi läks hästi, et nii kaua venitas. Keegi loll vedas ehitades toru liiga välivoodri lähedalt. Nüüd oota soojemaid ilmu nagu värske armunu kohtamist. Alternatiiv oleks esikukapp laiali lammutada ja kips maha võtta. :(

Avastasime, et puitbriketil ja puitbriketil on vahe. Seni ostsime diislikeskusest ~2200 krooni tonn aga see küttis kuidagi imelikult. Ei andnud nii kõrget temperatuuri, kui praegune, Ehitusmarketist ostetud. Tõsi, viimane on ka ligi kolmandiku kallim kuid tuntavalt rohkem pressitud... Praeguste ilmadega on päevane küttekulu 200 krooni kandis. Huvitav oleks teada, palju inimestel, kes puudega kütavad, puid kulub. Aga igatahes lähen kevadel kohe maale ja teen kõik kraavikaldad kenasti puhtaks. See võiks lubada vähemalt kahe talve puid.

Näib, et sellel vennal, kes neid ilmaasju seab, on omamoodi huumorimeel. Nüüd MASU ajal anda inimestele õnnetuseks säärane külm talv, kui eelmistel talvedel polnud vaja isegi kampsunit selga panna. Ja kui uskuda ilmateadet, õnnistatakse meid algaval nädalal veel uhke hunniku valge pasaga. Ja peale seda loomulikult uuesti külmaks!

Ja lõpetuseks - nüüd külmus välja jahtuma pandud supipoti kaas poti külge kinni :@

No comments:

Post a Comment