Katsetus 1
- 80 grammi jämesoola
- 10 grammi suhtkur
- 5 tera vürtsi (no sattus pihku noh :) )
- 1 supilusikas 3o% äädikat
- peoga tillivarsi ja mustsõstra lehti
- 5 küünt küüslauku
- 2 liitrit vett
Tulemus 30 h pärast: pooled kurgid söödud. Tegelikult hakaksid nad purgist kaduma juba 6 tundi peale installeerimist. Tundub, et iga tunniga lähevad paremaks. Aga midagi on nagu puudu. Kindlasti veidi soola. Ja hapnemisest pole veel juttugi... Pakun, et järgmine kord proovime lisada marinaadile midagi tummisemat. Mädarõigast ja/või tammelehti.
Maksimalisti Kriitiline Hinne (MKH): 6/10
edit: Nüüdseks on kurgid otsas. Kindel pauk on see, et soola oli vähe, sest viimased kippusid juba veidi mädanema...
No comments:
Post a Comment