Wednesday, June 23, 2010

Kuidas teha võrratut šašlõkki?


  • Osta sea kaelakarbonaad
  • Lõigu see tükkideks nii, et kaussi läheks ainult kvaliteetsed läbikasvanud tükid, mis ei sisaldaks pekki ega sooni. Päris kuiva taid ei tasu ka väga panna. Ülejäänud lihast tee hakkliha.
  • Lõigu lihaga sama kogus sibulat ning lisa lihale.
  • Helista vennale, et täpsustada marinaadi retsepti. Kui ta ei võta vastu, siis improviseeri!
  • Vala kaussi sojakastet, sidrunipipart ja veidi õli. ÄRA PANE SOOLA!
  • Nätsuta kogu see värk nüüd korralikult läbi (5-10 minutit) ja pista külma.
  • Grilli mõne tunni pärast korraliku kuumusega ning pööra sagedasti!


Samamoodi võid talitada ka kaelakarbonaadi lõikudega, mis tulevad eriti mahedad ja mahlased. Ühtlasi tervitan kõiki, kes sellest taldrikust ilma jäid... :)



See pilt on lihtsalt illustratiivne :)

No comments:

Post a Comment