- Osta sea kaelakarbonaad
- Lõigu see tükkideks nii, et kaussi läheks ainult kvaliteetsed läbikasvanud tükid, mis ei sisaldaks pekki ega sooni. Päris kuiva taid ei tasu ka väga panna. Ülejäänud lihast tee hakkliha.
- Lõigu lihaga sama kogus sibulat ning lisa lihale.
- Helista vennale, et täpsustada marinaadi retsepti. Kui ta ei võta vastu, siis improviseeri!
- Vala kaussi sojakastet, sidrunipipart ja veidi õli. ÄRA PANE SOOLA!
- Nätsuta kogu see värk nüüd korralikult läbi (5-10 minutit) ja pista külma.
- Grilli mõne tunni pärast korraliku kuumusega ning pööra sagedasti!
Samamoodi võid talitada ka kaelakarbonaadi lõikudega, mis tulevad eriti mahedad ja mahlased. Ühtlasi tervitan kõiki, kes sellest taldrikust ilma jäid... :)
See pilt on lihtsalt illustratiivne :)
No comments:
Post a Comment